Σχετικά με εμάς

Ο Μιχάλης Μίχας ασχολείται με την ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων ήδη από τα μαθητικά του χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου η αγάπη του για την μουσική εξελίχθηκε και το 2003 αποφάσισε να κάνει το hobby του επάγγελμα ιδρύοντας την εταιρία ΜΙΧΜΙΧ η οποία ασχολείται με την ηχητική και φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων όλων των ειδών.

 

Η ομάδα της ΜΙΧΜΙΧ φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις της τεχνολογίας ώστε να έχουμε επικαιριοποιημένο ευρωπαϊκό εξοπλισμό που εγγυάται αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και απαιτήσεων.

Κάθε εκδήλωση αποτελεί για την ομάδα της ΜΙΧΜΙΧ μια διαφορετική πρόκληση, κάθε ζευγάρι ή εταιρία είναι μοναδικό. Μέσα από την συνεχή προσωπική επικοινωνία με εσάς επιδιώκουμε να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες σας, να μοιραστούμε το πάθος σας και να κάνουμε εκείνη την πρόταση που θα συμβάλει στην δημιουργία ενός ονειρεμένου event που θα μείνει αξέχαστο τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας.

 

Εφόδιά μας σε κάθε κίνηση είναι το μεράκι για αυτό που κάνουμε, η εμπειρία των περασμένων ετών καθώς και ο επαγγελματισμός και το κέφι μας.

 

Εμπιστευτείτε μας για να γίνουν τα όνειρά σας μια ευτυχής πραγματικότητα.